Over ons

 


Wie zijn wij?

Van Helvoort RMIA B.V. adviseert en bemiddelt als onafhankelijke intermediair op het gebied van risicobeheer bedrijven, employee en personal benefits, verzekeringen en pensioenen. Zowel aan particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met u als klant met een hoge mate van vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit als uitgangspunten.

 

Dronebeelden pand

Daim van Dijk heeft mooie dronebeelden gemaakt van ons bedrijfspand. Hieronder kunt u het filmpje bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit

Erkenningsregeling RMIA (Registermakelaars in Assurantiën) is een branchebrede erkenningsregeling. Er zijn in Nederland ongeveer 200 personen ingeschreven in deze erkenningsregeling. Het is een keurmerk dat binnen de financiële dienstverlening zijn onderscheidend vermogen heeft bewezen.

Doelstelling van de erkenningsregeling RMIA is het in stand houden en bevorderen van de vakbekwaamheid en integriteit van de makelaar in assurantiën. Het RMIA-register registreert personen en bedrijven, die zich op het gebied van kennis en vakbekwaamheid in positieve zin onderscheiden. Voor meer informatie kijk op de site van RMIA.

 

 

Samenwerkingsverband met volmachtbedrijf

Van Helvoort RMIA B.V. werkt nauw samen met het volmachtbedrijf Van Helvoort Assuradeuren B.V..

Ter voorkoming van conflicterende belangen hanteren wij enkele regels, welke u kunt terugvinden in de Kwaliteitsnormering NVGA, in onze procedure Conflicterende Belangen en in ons kwaliteitshandboek.

Website NVGA - Kwaliteitsnormering

Procedure Conflicterende Belangen

 

 

Wilt u meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen klik op één van onderstaande links (PDF-bestand) voor meer informatie en kijk op onze Dienstwijzer (DVD):

Dienstverleningsdocument - Algemeen

Dienstverleningsdocument - Risico's afdekken

Dienstverleningsdocument - Pensioen

Dienstverleningsdocument - Vermogensopbouw

Dienstenwijzer schadeproducten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga