Over ons

 


Wie zijn wij?

Van Helvoort RMIA B.V. adviseert en bemiddelt als onafhankelijke intermediair op het gebied van risicobeheer bedrijven, employee en personal benefits, verzekeringen en pensioenen. Zowel aan particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met u als klant met een hoge mate van vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit als uitgangspunten.

 

Kwaliteit

Erkenningsregeling RMIA (Registermakelaars in Assurantiën) is een branchebrede erkenningsregeling. Er zijn in Nederland ongeveer 200 personen ingeschreven in deze erkenningsregeling. Het is een keurmerk dat binnen de financiële dienstverlening zijn onderscheidend vermogen heeft bewezen.

Doelstelling van de erkenningsregeling RMIA is het in stand houden en bevorderen van de vakbekwaamheid en integriteit van de makelaar in assurantiën. Het RMIA-register registreert personen en bedrijven, die zich op het gebied van kennis en vakbekwaamheid in positieve zin onderscheiden. Voor meer informatie kijk op de site van RMIA.

 

ISO 9001-2008

ISO 9001-2008 bevat eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem. ISO 9001-2008 wordt door interne en externe partijen (zoals certificatie-instellingen) gebruikt om te boordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie. Op basis van deze norm is het kantoor sinds 1998 gecertificeerd. In februari 2013 is het certificaat verlengd tot februari 2016.

Samenwerkingsverband met volmachtbedrijf

Van Helvoort RMIA B.V. werkt nauw samen met het volmachtbedrijf Van Helvoort Assuradeuren B.V..

Ter voorkoming van conflicterende belangen hanteren wij enkele regels, welke u kunt terugvinden in de Kwaliteitsnormering NVGA, artikel 1.1. en in ons kwaliteitshandboek conform de ISO normering 9001.
Website NVGA - Kwaliteitsnormering
PDF bestand - NVGA - Kwaliteitsnormering

 

Wilt u meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen klik op één van onderstaande links (PDF-bestand) voor meer informatie en kijk op onze Dienstwijzer (DVD):

Dienstverleningsdocument (AFM) - Risico's afdekken
Dienstverleningsdocument (AFM) - pensioen
Dienstverleningsdocument (AFM) - Vermogensopbouw

keurmerk register
keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga

Social media

  • icon-facebook

Van Helvoort

Afdrukken