Van Helvoort Privépakket

 


Zo werkt het Privépakket

Alle schadeverzekeringen van Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV horen bij ons Van Helvoort Privépakket van in totaal 17 verzekeringen. De bromfiets-, aanhangwagen- en rechtsbijstandsverzekering tellen niet mee voor het aantal verzekeringen voor de pakketkorting. Deze verzekeringen profiteren wel van de pakketkorting van de overige schadeverzekeringen.
De 17 verzekeringen uit het Van Helvoort Privépakket zijn:

 • Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting kan zijn.
 • U krijgt al uw schadeverzekeringen, inclusief uw totaalpremie, op één overzicht.
 • Uw adviseur helpt u bij het kiezen van de juiste schadeverzekeringen. Dat is handig, want heeft u schade? Dan kan uw adviseur dat allemaal voor u afhandelen.

 

Goed om te weten

Als u het Van Helvoort Privépakket van Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV afsluit, is dit ook goed om te weten:

 • Onze huidige voorwaarden zijn herschreven op basis van gesprekken met een aantal van onze klanten. Van hen kregen we verbetersuggesties. Deze hebben wij verwerkt. De voorwaarden zijn prettiger te lezen, hebben een overzichtelijker structuur en zijn digitaal doorzoekbaar.
 • Om te weten of uw Van Helvoort Privépakket nog aansluit bij uw situatie, ontvangt u periodiek een handige checklist. Overleg met uw adviseur wat u eventueel wilt aanpassen.
 • Verandert er tussentijds iets in uw persoonlijke situatie? Geef dat dan direct door aan uw adviseur. Ook dan kan uw Van Helvoort Privépakket worden aangepast.
 • Heeft u schade? Uw adviseur helpt u graag bij het afhandelen ervan. Ook kunt u rekenen op een vaste schadebehandelaar bij Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV.
 • U kunt een verzekering uit ons Van Helvoort Privépakket op elk gewenst moment opzeggen. Een maand later stopt dan uw verzekering.
 • Medewerkers van Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën BV ontvangen een vast salaris voor hun werkzaamheden. Zij ontvangen geen aanvullende vergoeding als zij verzekeringen afsluiten.

 

Zo krijgt u korting bovenop uw Van Helvoort Privépakket

Naast de korting die u krijgt in ons Van Helvoort Privépakket krijgt u ook extra korting op uw premie in deze gevallen:

 • Rij een jaar schadevrij. Heeft u uw auto, bestelauto, kampeerwagen of motor bij ons verzekerd? Dan krijgt u naast de korting die u krijgt met het Van Helvoortprivé Pakket, korting op uw premie als u een jaar schadevrij rijdt. En heeft u schade, maar is het niet uw schuld? Dan krijgt u deze korting ook. Leer meer over schadevrije jaren.
 • Verzeker meerdere voertuigen bij ons. Dan krijgt u automatisch tot 25% voertuigenkorting. Dit is een extra korting naast de korting die u krijgt met het Van Helvoort Privepakket. Deze korting is ook onafhankelijk van de no-claimkorting.

 

Extra informatie

Overzicht pakketkorting Privépakket

Bij één of meer verzekeringen uit ons Privépakket bieden wij u een korting aan. Hoe meer verzekeringen uit het Privépakket u heeft, hoe hoger de korting die u krijgt. Voor de exacte korting kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 0492 37 11 00.

Looptijd Privépakket

Heeft u meer verzekeringen uit dit pakket dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. Het Privépakket loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar). Daarna wordt het pakket ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is het pakket op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:
 1. Via het online schadeformulier (algemeen)
 2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
0492 37 11 67
0492 37 11 65
0492 37 11 71
0492 37 11 61
0492 37 11 76

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn. Hij / zij zal u helpen / begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van het Van Helvoort Privé Pakket staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze verzekeringskaarten geen rechten ontlenen.

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga