Van Helvoort Privé Pakket

 


Het Van Helvoort Privé Pakket (VHPP) is een bijzonder complete verzekering waarmee u in één pakket de meest voorkomende verzekeringen op het gebied van wonen kunt onderbrengen.

 

Acht onder één kap

Met het Van Helvoort Privé Pakket kunt u om te beginnen huis en haard verzekeren. Daaronder vallen de woning, de inboedel, het glas en de kostbaarheden. Dan zijn er de persoongebonden verzekeringen, waaronder de aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand. Voor de recreanten is de module doorlopende reis toegevoegd.

Bij het Van Helvoort Privé Pakket kunt u naar wens en behoefte uw verzekeringspakket samenstellen. U valt direct onder de gunstige voorwaarden van het Privé Pakket.
Verder verlenen wij een korting bij één of meer verzekeringen uit het Privé Pakket.

U kunt kiezen uit de volgende modules:

 

Extra korting

Wanneer u één of meer verzekeringen uit het Privépakket afsluit, ontvangt u van ons een korting. Hierbij geldt; hoe meer verzekeringen uit het Privépakket u heeft, des te meer korting ontvangt u.

 

Uitgebreide dekking en geen onverwachte uitsluitingen

Bij het Van Helvoort Privé Pakket kunt u kiezen uit 8 verschillende verzekeringen. Voor iedere verzekering kunt u in het pakket rekenen op een zeer ruime dekking. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over onverwachte uitsluitingen.

 

Extra informatie

 

Overzicht pakketkorting Privé Pakket

Bij één of meer verzekeringen uit ons Privé Pakket bieden wij u een korting aan. Hoe meer verzekeringen uit het Privé Pakket u heeft, hoe hoger de korting die u krijgt. Voor de exacte korting kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via of 0492 37 11 00.

Looptijd Privé Pakket

Heeft u meer verzekeringen uit dit pakket dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. Het Privé Pakket loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar).
Daarna wordt het pakket ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is het pakket op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:
  1. Via het online schadeformulier
  2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
0492 37 11 76
0492 37 11 67
0492 37 11 65
0492 37 11 71
0492 37 11 61

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn. Hij / zij zal u helpen / begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van het Van Helvoort Privé Pakket staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga