Verkeersrechtsbijstand

 


Voordelen van onze verkeersrechtsbijstandverzekering

Extra korting

Als u ook één of meerdere modules van het Van Helvoort Privé Pakket (VHPP) bij ons verzekerd heeft, krijgt u een extra korting op uw verkeersverzekeringen.

Gemak staat voorop

Als u twee of meer verzekeringen uit ons Verkeerspakket heeft, heeft u voortaan maar één polis, één premie en één contactpersoon. Die contactpersoon zijn wij, vertrouwd met uw situatie en bekend met alle details van het verkeerspakket.

Persoonlijk advies

Het kiezen van een autoverzekering is een ingewikkelde zaak. De kwaliteit van uw motorrijtuigenverzekering is vaak pas merkbaar als u schade heeft. Het is daarom van belang dat u een goede beslissing neemt bij de keuze van uw autoverzekering. Onze adviseurs wijzen u graag op de beste combinaties tegen verrassend lage premies.

Persoonlijk advies

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijk en speciaal op uw situatie afgestemd advies, kunnen wij u online geen offerte geven. Voor een vrijblijvende offerte belt u naar 0492 37 11 00. Een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

 

Wat is er verzekerd?

De rechtsbijstandverzekering vergoedt de kosten van hulp bij geschillen, waarmee u als automobilist te maken kunt krijgen. Met de rechtsbijstandverzekering verkeer bent u verzekerd voor:

  • Hulp bij conflicten over verkeersdeelname.
  • Advies over je rechtspositie en juridische mogelijkheden.
  • Opstellen van verzoek- of bezwaarschriften.
  • Ondersteuning door een advocaat als dat nodig is om je bij de rechter bij te staan.

Download de voorwaarden verkeersrechtsbijstandverzekering (pdf) van ARAG en DAS voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is.

 

Eigen risico

Onze verkeersrechtsbijstandverzekering heeft geen eigen risico. U krijgt alleen juridische hulp als u ook een belang heeft bij het conflict.

 

Wat kunt u nog meer verzekeren?

Onze verkeersrechtsbijstandverzekering is onderdeel van het Van Helvoort Verkeerspakket (VHVP). De andere verzekeringen in het Van Helvoort Verkeerspakket zijn:

  • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering; eventueel in combinatie met;
  • Een beperkt cascoverzekering; of
  • Een volledig cascoverzekering
  • Een ongevallen op-/inzittenden verzekering
  • Een schadeverzekering verkeersdeelnemers

Het kiezen van een autoverzekering is een ingewikkelde zaak. De kwaliteit van uw motorrijtuigenverzekering is vaak pas merkbaar als u schade hebt. Het is daarom van belang dat u een goede beslissing neemt bij de keuze van uw autoverzekering. Ons verkeerspakket biedt een zeer uitgebreide dekking tegen een aantrekkelijke premie.

 

Extra informatie

Extra korting

Als u ook één of meerdere modules van het Van Helvoort Privé Pakket (VHVP) bij ons verzekerd heeft, krijgt u een extra korting op uw verkeersverzekeringen.

Schade melden

Als u gebruik moet maken van uw verkeersrechtsbijstandverzekering, kunt u het beste persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
(0492) 37 11 00
(0492) 37 11 61
(0492) 37 11 65
(0492) 37 11 71
(0492) 37 11 67

Looptijd verkeersrechtsbijstandverzekering

Onze verkeersrechtsbijstandverzekering hoort tot het Van Helvoort Verkeers Pakket. Heeft u meer verzekeringen uit dit pakket, dan hebben deze allemaal dezelfde verleningsdatum. De verkeersrechtsbijstandverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verleningsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar). Daarna is de verkeersrechtbijstandverzekering maandelijks opzegbaar.

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de verkeersrechtsbijstandverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Klik hier om direct uw wijziging door te geven.

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga