Ongevallenverzekering

 


Tegen het voorkomen van een ongeval thuis kunt u zich niet verzekeren. Ongevallen gebeuren ondanks alles. In het verkeer, op het werk, op school, bij het sporten of gewoon thuis. Maar u kunt zich wel indekken tegen de gevolgen ervan. Want als er iemand uit het gezin door een ongeval komt te overlijden of blijvend invalide wordt, veroorzaakt dat veel problemen. Emotioneel maar ook financieel. Met de ongevallenverzekering van het Van Helvoort Privé Pakket beschermt u zich in ieder geval tegen de financiële gevolgen. En die kunnen heel ingrijpend zijn.

De ongevallenverzekering verleent een uitkering indien u of één van de andere verzekerden, als gevolg van een ongeval, komt te overlijden of blijvend invalide wordt.

 

Voordelen van een ongevallenverzekering

1. Invaliditeit of overlijden

U verzekert een bedrag dat u geheel of gedeeltelijk uitgekeerd krijgt bij blijvende invaliditeit of overlijden. U bepaalt zelf hoe hoog dat bedrag mag zijn.

2. Vergoeding voor extra kosten

Krijgt u door een ongeval te maken met een ziekenhuisopname of plastische chirurgie? In bepaalde gevallen, worden ook deze extra kosten vergoed.

3. Voor u en uw gezin

De ongevallenverzekering is er voor alle type gezinnen: alleenstaanden, alleenstaanden met kinderen, gezinnen met of zonder kinderen. Ieder type gezin heeft een persoonlijke premie.

 

Wat is er verzekerd?

Met een ongevallenverzekering bent u verzekerd voor:

  • Een uitkering bij blijvende invaliditeit
  • Een uitkering bij overlijden
  • Extra kosten bij vervoer naar Nederland, als u in het buitenland overlijdt
  • Extra kosten die u maakt als u minimaal 3 dagen wordt opgenomen in het ziekenhuis

Download onze bijzondere voorwaarden gezinsongevallen(pdf) voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is.

 

Wat kunt u nog meer verzekeren?

De ongevallenverzekering valt onder het van Helvoort Privépakket 2020 (VHPP 2020). Dit pakket is een bijzonder complete verzekering waarmee u in één pakket de meest voorkomende verzekeringen op het gebied van wonen kunt onderbrengen.

U kunt bij het VHPP 2020 kiezen uit 17 verschillende verzekeringen. Voor elk van die verzekeringen kunt u in het pakket rekenen op een zeer ruime dekking. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over onverwachte uitsluitingen. Het Van Helvoort Privépakket doorstaat elke vergelijking met andere verzekeringen. Beter nog, elke vergelijking valt in het voordeel van het Privépakket uit.

Bij het Van Helvoort Privé Pakket kunt u als het ware uw eigen pakket samenstellen. U kunt verder kiezen uit de volgende modules:

Kiest u voor twee of meer verzekeringen uit dit pakket, dan ontvangt u van ons een pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de pakketkorting.

* De aanhangwagen-, bromfiets- en rechtsbijstandverzekering tellen niet mee voor het aantal verzekeringen voor de pakketkorting. Deze verzekeringen profiteren wel van de pakketkorting van de overige schadeverzekeringen.

 

Extra informatie

Overzicht pakketkorting Privépakket

Bij één of meer verzekeringen uit ons Privépakket bieden wij u een pakketkorting aan. Voor de exacte korting kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 0492 37 11 00.

Looptijd ongevallenverzekering

Onze ongevallenverzekering hoort tot het Van Helvoort Privépakket. Heeft u meer verzekeringen uit dit pakket dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. De ongevallenverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten tot de verlengingsdatum van het pakket (maximaal 1 jaar).
Daarna wordt de ongevallenverzekering ieder jaar op de verlengingsdatum verlengd met 1 jaar. Na de verlenging is de verzekering op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Schade melden

Schade m.b.t. ongevallen kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:
  1. Via het online schadeformulier
  2. Via een papieren schadeformulier. U kunt hier de pdf downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur hem per post of e-mail hem naar ons toe.

Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
0492 37 11 67
0492 37 11 65
0492 37 11 71
0492 37 11 61
0492 37 11 76

Spoed buiten kantoortijden?

Bij SPOED buiten kantoortijden kunt u bellen naar 06 475 641 29. U krijgt dan één van onze medewerkers van de afdeling schade aan de lijn die u zal helpen/begeleiden bij uw schade.

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen in uw gezinssituatie, woonsituatie of een verhuizing altijd zo spoedig mogelijk aan ons door. Deze wijzigingen kunnen namelijk invloed hebben op uw verzekeringen en de premie die u betaalt. In de voorwaarden van de gebouwverzekering staat precies welke wijzigingen u aan ons door moet geven. Vul hier ons wijzigingsformulier in om direct uw wijziging(en) door te geven

Voorwaarden en brochures

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze verzekeringskaarten geen rechten ontlenen.

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga