Nieuwsarchief

Is een heftruck of pompwagen WAM-plichtig als deze uitsluitend op eigen terrein gebruikt wordt? En hoe zit het met de aansprakelijkheid bij werkmaterieel in mijn eigen loods? Hoe zit het verzekeringstechnisch met schade die ontstaat tijdens laden en lossen?


Registratie- en kentekenplicht landbouwvoertuigen

Door het wetsvoorstel Implementatie richtlijn registratie- en kentekenplicht trekkers krijgen landbouw- of bosbouwtrekkers op wielen (LBT), motorrijtuigen met een beperkte snelheid (MMBS), mobiele machines (MM) en de aanhangwagens van deze voertuigen een kentekenplicht. Dit wetsvoorstel is goedgekeurd door de Eerste Kamer. Bijgaand een overzicht hoe de registratieen kentekenplicht zal gaan voor en na 1 januari 2025.

Wassenberg202101

Vanaf juli 2020 versturen wij actief enquêtes naar onze relaties met betrekking tot de tevredenheid over de schadeafwikkeling. Elk half jaar verloten wij onder de deelnemers een dinerbon. De loting van januari heeft afgelopen woensdag plaatsgevonden en dhr. Wassenberg is als winnaar uit de bus gekomen. De prijs is inmiddels aan hem overhandigd. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Daim van Dijk heeft mooie dronebeelden gemaakt van ons bedrijfspand in Gemert. Hieronder ziet u het filmpje.

keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga