Kortlopende reisverzekering

 


Waarom een kortlopende reisverzekering?

Wat kan het heerlijk zijn, even lekker op vakantie. Vooral als u er hooguit eens per jaar op uit trekt is vakantie een bijzondere traktatie. Daarvan wilt u natuurlijk volop genieten. Met een kortlopende reisverzekering zorgt u ervoor dat u zich niet laat verrassen door onverwachte omstandigheden in die periode. Of u nu met pech langs de weg staat, uw bagage kwijtraakt of ziek wordt, de kosten zijn gedekt. U betaalt alleen premie voor die ene periode in het jaar dat u op vakantie bent. Gaat u langer dan 1 week per jaar weg, dan is een doorlopende reisverzekering wellicht voordeliger. Neem in dat geval contact op met één van onze adviseurs (0492 37 11 00), dan kunnen zij u direct voorrekenen wat de beste optie voor u is.

 

Voordelen van onze kortlopende reisverzekering

1. Verzeker alleen wat u nodig heeft

Wilt u bagage, contant geld, ongevallen of gevaarlijke sporten wel of juist niet verzekeren? Er is heel veel mogelijk. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers via 0492 37 11 00 of info@van-helvoortbv.nl.

2. 24 uur per dag hulp

Als extra service bij de kortlopende reisverzekering kunt u in geval van een calamiteit 24 uur per dag contact opnemen met de EuroCross Alarmcentrale voor advies en/of begeleiding. Het telefoonnummer van de alarmcentrale is +31 (0)71 364 62 00.

 

Persoonlijk advies

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijk en speciaal op uw situatie afgestemd advies, kunnen wij u online geen offerte geven. Voor een vrijblijvende offerte belt u naar 0492 37 11 00. Een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

 

Wat is er verzekerd?

Afhankelijk van de plaats waar u op vakantie gaat, kiest u voor dekking in Europa of de hele wereld.

U heeft vervolgends de keuze uit de dekkingen Basis, Comfort en Optimaal. Standaard bent u dan verzekerd voor:

 • personenhulp;
 • bagage;
 • geneeskundige kosten;
 • ongevallen.

Voor de verschillen in dekking, klikt u hier voor de voorwaarden kortlopende reisverzekering (pdf). Op pagina 5 en 6 van dit document vindt u het dekkingsoverzicht.

Daarnaast kunt u kiezen voor extra dekkingen, namelijk:

 • Wintersportrisico;
 • Onderwatersportrisico;
 • Geld: bij diefstal of verlies van contant geld of cheques;
 • Automobilistenhulp: bij hulp langs de weg, voor verzendkosten van onderdelen en bij repatriëring van auto en bagage;
 • Kortlopende annuleringsverzekering.

Bekijk de voorwaarden kortlopende reisverzekering (pdf) voor een compleet overzicht van wat er wel en niet verzekerd is.

Extra informatie

Looptijd kortlopende reisverzekering

De verzekering gaat in op de datum dat u de verzekering afsluit. De annuleringsverzekering eindigt bij reisarrangementen op de dag van terugkomst en bij huurovereenkomsten op de laatste dag van de huurperiode. De verzekering moet uiterlijk 7 dagen na het boeken van het reisarrangement worden afgesloten.

Schade melden

 • Als u tijdens uw vakantie hulp nodig heeft, kunt u dag en nacht contact opnemen met EuroCross International (+31 (0)71 364 62 00) voor advies en/of begeleiding.
 • Natuurlijk kunt u tijdens kantoortijden ook direct contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling schade:
  (0492) 37 11 67
  (0492) 37 11 00
  (0492) 37 11 65
  (0492) 37 11 71
  (0492) 37 11 61

Voorwaarden en brochures

keurmerk register
keurmerk adfiz
keurmerk rma
keurmerk nvga

Social media

 • icon-facebook

Van Helvoort

Afdrukken